Hoe krijg je geweldige resultaten met je drone

 

Drone foto’s laten makenAls je een goede drone foto maakt zullen je klanten en social media je dankbaar zijn.

Als je een wedstrijdachtige drone-foto maakt, zullen de herinneringen van de mensen met jou voor altijd verpest zijn. Als je het echter goed doet, zal je klant blij zijn als hij ontdekt dat je een drone hebt gebruikt.

Hoe moeilijk het ook is, als je drone een gimbal heeft en op je onderwerp is gericht, zal de foto bijna 100% lukken.

Of de drone nu is uitgerust met een GPS, een zeer geavanceerde camera of een videocamera, u kunt er zeker van zijn dat de perfecte foto zal worden genomen.

Welke camera’s moet ik gebruiken voor mijn drone-foto?

Mooie drones hebben het vermogen om ongelooflijke foto’s te maken, maar ze moeten wel in de juiste lichtomstandigheden worden gebruikt en ervaren operators weten precies welke liqs ze kunnen bereiken. Er is gewoon geen vervanging voor ervaring.

Als je drone een kleuren camera instelling heeft of een video camera moet een goede drone persoon in staat zijn om geweldige foto’s te maken. Geïntegreerde camera’s zoals de nieuwe Mavic van DJI of de Aeryx Axiom hebben geen weerchip dus zijn ze geen goed idee voor een drone foto. Het toestel is verkrijgbaar bij DJI en het heeft geen weerchip.

Op ProTTL biedt DJI tijdens het hoogseizoen alleen quadcopters aan. De Phantom is zeer positief ontvangen door gebruikers, dus zijn ze de standaard optie geworden in de gemeenschap.

Welke tips heb ik nodig om geweldige resultaten te behalen met mijn drone-foto’s?

Als je drone is uitgerust met een GPS, hoef je je geen zorgen te maken over het opzetten van wolken.

Je kunt een groot gebied van de hemel bestrijken met je telefoon, dus zelfs als het niet mistig is, zijn er wolken die overvliegen. Je moet er alleen voor zorgen dat die wolken ‘s morgens zwak zijn. Je telefoon heeft genoeg licht om de actie op te pikken, dus je bent goed om te gaan!

Hoewel u de juiste verlichting kunt gebruiken, geven sommige mensen er de voorkeur aan hun drone een beetje extra hulp te geven. HD-videocamera’s hebben geen chromatische aberratie, zodat ze uitstekend werken in slechte lichtomstandigheden. Drones hebben veel meer chromatische aberratie, dus werken ze beter in bewolkte dagen. Als je een DJI Phantom gebruikt, dan kun je zes 1,3 MP composietcamera’s op één UAV monteren om full HD-video op te nemen. De Phantom kan zeer gedetailleerde opnamen maken, maar met een hogere resolutie.

U kunt een video zien waarin wordt gedemonstreerd hoe u MilersMpix voor film Metro Detroit Strides.

**Voeg verlichting met hoog contrast in voor resultaten met hoog contrast**

Je moet nog steeds zorgen voor een goed genoeg camera bereik om sommige van de machines niveaus aan te kunnen:

Laat je drone-operator een foto maken van je onderwerp en daarna van de propeller.

Benader bij weinig wind en stuur jezelf foto’s van de ‘propeller naar de grond op 6° voor de meeste landschappen.

Bouw je drone precies goed en je foto’s zullen er geweldig uitzien en goed blijven.

Het belangrijkste is dat u uw DJI-app instelt op de God-modus en tijdens de vlucht opnamen maakt volgens CCA, en gebruik maakt van de HD-fotomodi zodat uw foto’s er geweldig uitzien.

Vervang de batterij door een reservebatterij voor elke opname om betere schotels te krijgen.

Hoe weet ik of mijn foto’s goed zijn?

DE TECHNIEK

Bliksem fotograferen is in het begin een beetje mysterieus. Veel mensen raken meteen in paniek als ze een beroemd bliksemflits zien die op hun dak is neergekomen.

In plaats van een foto van iets te maken, moet je proberen een foto van iets anders te maken – in dit geval een insect dat misschien net in een storm woont. Bliksem heeft de neiging een elektrische schokgolf door een watermassa te sturen, die een trechtervormig beeld veroorzaakt rond de plaats van inslag. Bij vliegende insecten gebeurt dit zonder ioniserende straling.

Een insect is iets heel anders dan een supersonische jet.

Wacht, wat?

Ja, je kunt beter wachten tot er weer onweer op komst is, dan een blikseminslag fotograferen.

Hoe langer je wegblijft van de vliegende insecten, hoe helderder je beeld zal zijn.

Zie meer natuurlijk licht foto’s van insecten.

Wanneer je insecten fotografeert, gebruik dan een sterk situationeel bewustzijn.

Neem de tijd om te zien waar het insect zich bevindt op het moment van je foto. Meestal kan de bliksem wel 200 m s-1 verplaatsen, dus je dichtstbijzijnde val zal meestal dichter bij het insect zijn. Als je een dikke wantsenval overkomt, ga dan uit de weg! De kans is dan groter dat je door de bliksem getroffen wordt! Het is een stuk gemakkelijker om een slanke wants net ten noorden van een gebouw te fotograferen dan een zoekende storm.

Wees voorzichtig.

Je drones zijn groot en vallen op de grond, meestal.

lees meer:

Drone foto’s laten maken | 50

Fotograaf Zeeland | 480