Hoe kies je een videograaf en grafisch artiest?

 

Videograaf bruiloft

 

 

 

Een videograaf en een grafisch kunstenaar zijn verschillende beroepen. Een videograaf en een graficus moeten op beide gebieden professionals zijn, en beide dezelfde kwalificaties hebben.

2. Fotojournalist

Fotojournalist is een ander beroep dat met film verband houdt, en deel uitmaakt van het hoofdberoep van beeldmaker. Een amateur-fotojournalist is iemand die nieuwsberichten maakt met een camera en een lens, met het doel het nieuws vast te leggen, verslag te doen van de gebeurtenissen, foto’s te maken voor publicaties, of gewoon voor mensen om aan elkaar te laten zien en om op websites te tonen.

Fotojournalistiek als beroep bestaat al jaren, beginnend bij het werk van kranten als een onafhankelijke actie in een vreemd land. De eerste draadfoto’s vanuit het buitenland werden gemaakt in de jaren 1840, toen foto’s nodig waren voor de kranten. De problemen met het maken van foto’s, met het inzoomen wanneer dat nodig is, met het vertalen en delen van informatie, met het zien van samenhangende aspecten en locaties en niet alleen de positieve details, met het beoordelen van de bekwaamheid van de media, met het vaststellen wiens foto’s het meeste verkeer kregen en welke het meest fout gingen, met het beoordelen van wiens werk populair is, welke ondergronds blijven, in het vragen naar zogenaamde interviewpersonen, in het feit dat de verslagen saai kunnen zijn, in het uitleggen van het beeld aan journalisten en zelfs aan mensen die niet zouden betalen om nieuws te krijgen, in het uitleggen van de foto’s aan vreemden en honderden, in het feit dat er een grote verscheidenheid aan beelden is voor kranten, tijdschriften of dagboeken.

Vandaag zijn smartphones bij beroemdheden, zelfs bij de sociale netwerken. We kunnen ons nieuws laten zien, of we kunnen de foto’s van onze vrienden laten zien, bruiloften, verlovingen, verjaardagen, we kunnen multimedia video’s en foto’s maken in sociale netwerken, in groepen en ga zo maar door. Deze evolutie is steeds aan verandering onderhevig.

3. Videograaf en grafisch artiest

Een videograaf is iemand die als amateur of professional werkt, beelden opneemt en deze achteraf bewerkt.

Dit zijn vaak kleinschalige video’s, zoals persoonlijke evenementen of een kleine productie zoals een bedrijfs-, pitch-, makelaars- of vacaturevideo. De videograaf is een fotograaf met een videocamera en is verantwoordelijk voor de opnames en de montage. Dus eigenlijk verzorgt hij de hele filmproductie. Een videograaf werkt meestal als freelancer. Het beroep is niet beschermd, dus iedereen kan het doen, als hobby of professioneel.

4. Karakter acteur

De karakteracteur is, in de filmindustrie, het is een professional die een soort leven van de acteurs maakt. Hij is een karakteracteur, iemand die komt werken en zijn werk doet, hij zorgt voor de algemene actie en de emotie, de geluiden en de voor de hele scène. Hoe beter de karakters zijn en hoe meer hij ze begrijpt, hoe meer hij de noden van de situatie zal herkennen en dit zal beter zijn voor de acteur. Of het personage nu een normaal persoon is of een half-robot, deze persoon zal zijn acteerproces verbeteren. Door de juiste karakter acteur te kiezen, creëert de acteur een evenwichtige terwijl hij trouw blijft aan wat hij zoekt. Een cinematograaf, een producer en een regisseur werken samen om de beste karakter acteur te selecteren.

5. Level ontwerper

Elke film heeft gewoonlijk verschillende productieniveaus voor elke camera. De fotograaf moet het niveau van de camera kiezen afhankelijk van de situatie. De camera moet in verschillende lichtniveaus staan, op verschillende dagen van de week, op verschillende tijdstippen enz. De kwaliteit en de Fotografie, de belichting, de Fine-tuning van de camera zijn allemaal belangrijk. De levelontwerper moet het beste cameratype kiezen in de meeste mogelijke standen (manueel, halfautomatisch, auto, manueel, halfautomatisch) om een evenwichtige sfeer te creëren.

6. Termijnlijst screen Play wedstrijden

De term wedstrijd zijn filmdeelnemers die hun favoriete scenario kiezen aan de hand van een formulier dat in samenwerking met inzendingsbureaus is opgesteld.

Filmwedstrijd zijn indienende instanties die de deelnemers de instrumenten verschaffen.

die talenten voorselecteren die de scripts van de wedstrijd uitproberen, en hen met de winst aan de winnaars overhandigen.

Origineel : De betekenis is “voorkomen”, en dit betekent dat als een scenario is geschreven door een scenarioschrijver die bekend staat om zijn talent in dat genre, vak en smaak, dat hij dan de goedkeuring kan krijgen van andere vakmensen.

Vertaling : Vertaling is in de meeste zin vertalers van vreemde taal scenario in staat zijn. Verschillende bureaus zullen vertalingen verzorgen.

Geluid : Geluid is de mogelijkheid om het Muziekinstrument (Instrument op haar hoofd of iets daarvoor) (Doedelzak, Gitaar, Drums enz.) te gebruiken dat helpt bij de productie.

Story : Dit is de term voor het herscheppen van het scenario en het overwegen om het in de taal te vertalen.

lees meer: