Hoe een schrijver te worden.

hoofdstuk 1 - hoe een schrijver te worden. stockfoto's en -beelden

In het voorjaar van 2005, toen ik een fotoshoot bijwoonde op locatie bij de huizen van de artiesten in de huizen van spelers in New York City, kwam ik aan op Portfolio Avenue 5, een coole boetiek midden in de stijlhoofdstad van de wereld. Op die mooie zaterdagen in juli kwamen shoppers zonder argwaan langs om te kijken wat er in het keurige huisje zat. Omdat ik wilde leren hoe ik boeiende woorden kon schrijven om de producten te beschrijven die deze modellen wilden zien, brulde ik de groeten uit aan enkele van de hardst werkende mensen in het bedrijf.

Op dat moment voelde alles heel anders. De sfeer was opwindend! Ik had zoveel plezier; het was zo geweldig om deel uit te maken van die glamoureuze modefilmgemeenschap. Toen ik de contouren voelde van wat ik wilde creëren, wist ik dat ik schrijver moest worden. Alleen al de gedachte om teksten te schrijven voor een aantal bekende zangers, interesseerde me plotseling om te onderzoeken hoe ik schrijver kon worden. Ik begon poëzie te schrijven, verkende de mogelijkheden om toneelschrijver te zijn en leerde alles over het verkopen van scripts. Maar ik wist vanaf het begin dat ik eerst fotograaf moest worden.

Dus ging ik op een motorfiets en later testte ik uiterlijk en geschiktheid voor mijn eerste klant. En het was magisch. Ik wist dat ik iets op het spoor was. De energie stroomde door al mijn zenuwen, terwijl elke zenuw het resultaat raakte van de cursussen die ik zojuist had voltooid. Ik wist dat ik hier iets heel bijzonders had.

En het is magie, denk ik.

Wat is schrijven? Wat is vastleggen? Wat is het verschil?

Ik heb ontdekt dat er twee geweldige leermethoden zijn om een ​​probleem op te lossen. Begin eerst met het vastleggen van het probleem dat u probeert op te lossen. Dat is het locatie-ingrediënt van de vergelijking. Ik los altijd de problemen van mensen op. Ik zoek uit wat er aan de hand is en zoek dan uit hoe ik het kan oplossen.

Als je eenmaal de locatie hebt, begrijp je het probleem en alle onderdelen ervan. Je weet het probleem te omschrijven. Je weet wat je moet doen om het te repareren. Dit is het functionele ingrediënt van de vergelijking. Ik zeg niet dat het het enige ingrediënt is, maar het is het eenvoudigste. Je zult het gebruiken totdat je weet wat je moet doen om het te repareren.

Erkennen dat problemen deel uitmaken van het leven en dat je het vermogen hebt om zo moeiteloos over problemen na te denken dat je niet eens beseft dat er een probleem is totdat je het probeert op te lossen, is het tweede ingrediënt van de vergelijking. Het is de erkenning van een probleem dat zo verschrikkelijk is dat je er gewoon aan toegeeft. Die oude zei: "Stop niet. Probeer gewoon iets anders." Hoewel het waar is, is het waar voor een reden. Als je te gemakkelijk opgeeft, is de kans groot dat je probleem niet kleiner wordt. Je moet actief problemen opzoeken en oplossen. Het is niet productief om de stukjes van een zoektocht naar een baan door te spitten die tot nu toe zijn geweest – en je te realiseren dat je meestal grotere stukken hebt om door te spitten. Misschien is het tijd voor een nieuwe baan.

Begin met de wortel. Als je één onderdeel de schuld geeft zonder naar het essentiële te kijken, mis je door de bomen het bos niet meer. U moet de emotionele, cognitieve en fysieke drijfveren identificeren en identificeren van wat wel en niet werkt voor uw succes. Dit betekent dat je je cv, je lijst met vacatures en je referenties onder de loep moet nemen. Vraag jezelf af of je hier het grote plaatje ziet. Als dat zo is, kunt u zich richten op de banen die het beste aansluiten bij uw doelen. Dit is de belangrijkste stap in het hele proces. Zonder deze echte kennis is de kans groter dat je in een baan terechtkomt die je haat.

Zodra u begrijpt waar u zich bevindt op het gebied van emotionele, cognitieve en fysieke emissies van uw werk, bent u klaar om de beste opening te vinden die aansluit bij uw unieke vaardigheden en uw dringende behoeften. Dit betekent uiteindelijk dat je consument moet worden en leren wat je "moet" hebben in een baan. Het is altijd makkelijker om een ​​baan te vinden waar je een passie voor hebt, maar vaak komt een baan die alle benodigdheden van het dagelijks leven biedt heel dichtbij.  Social media fotograaf

Dit wil niet zeggen dat je banen die goed betalen volledig moet vermijden. Ze zijn een belangrijk onderdeel van je levensonderhoud. De sleutel is om de belangrijkste verantwoordelijkheden te identificeren die het geld en de aandacht opleveren die u verdient. Veel mensen in hogerbetaalde functies zijn gelukkig, hebben passie voor hun werk en worden redelijk goed betaald.