De Kiki boten

Photobooth

 

 

 

Er zijn allerlei soorten foto’s te maken, en geweldige manieren om ze te gebruiken. Door de beste photobooth voor uw feest te kiezen, belooft u een onvergetelijke ervaring. Public Address Systems (PA Systems) maken slim gebruik van een photobooth om de aandacht op hun kunstwerk te vestigen. Als je een PA-systeem hebt, kun je het gebruiken om je gasten bij de andere inhoud te betrekken, of om je creaties gratis te tonen. PA Systemen en andere kunstinstallaties zijn vaak gebouwd rond een of andere zamboni.

IP© Computer Pavilion Texas combineert computergebruik met kunst, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kenmerken van de computer om de toeschouwer te laten botsen met de vormen van de computer en met hun perceptie van die vorm. Het creëert ook een interessante wisselwerking tussen digitale informatie en fysieke aanwezigheid met vormen die allemaal verschillende, met elkaar verbonden verhalen vertellen.

Houtdraaibank Frankrijk gebruikt veel verschillende soorten machines en materialen in zijn constructies. Er is gebruik gemaakt van hout, wat deze plaats gedenkwaardig maakt. Het diorama van een houtdraaibank is een decoratief gebruik van hout, waarbij geprofiteerd wordt van de schoonheid van de houtvormen.

De feestelijke zandbak Deze podruimte is een leuk concept, waarbij het artwork en het ontwerp van de locatie net zo belangrijk zijn als de installatie zelf. Het is duidelijk bedoeld voor een feestje, en het werkt wel een beetje. Het idee hier is dat de vorm/plaats die is van een strand met zand aan beide zijden, bestaande als een exotische jungle. De belangrijkste vorm is natuurlijk de pod, die niet veel biedt in de zin van platforms of zitplaatsen, maar de creatieve manieren waarop hij voor welk doel dan ook kan worden gebruikt, is aan de verbeelding van de gebruikers. Op een bepaald punt worden de bezoekers uitgenodigd om een 4-delige sculptuur te ontdekken die een 3-dimensionaal landschap creëert, en waar vroeger open zitplaatsen nodig waren, lijkt het er nu op dat je direct in de pod kunt zitten (er is een gebied met mono-sky lampen, waardoor Laisimo zich in een post-apocalyptische wereld waant – niet zoals het trailerpark in Vancouver).

De chaos van het distributisme Impromptu mensen zijn altijd de bron van chaos – en festivalgangers kunnen dat maar beter ook zijn. En daarom wil ik jullie dit jaar meenemen naar de chaos van de distributie – naar de festivalreeks van geen distributie – om nieuwe middelen te vinden om iemands doel voor het festival te bereiken. Die frontlinie is het jaarlijkse spel Cards Against Humanity, maar ook Paper Plane en de vorig jaar gekantelde Lolita-truck vlak langs de festivalions op de met deelnemers gevulde haven. Dergelijke displays laten de architectuur van gedistribueerde informatie zien, het is gewoon zo’n waanzin van het idee vandaag. Of liever – het was gewoon zo’n waanzin van het tijdperk waarin ze werden gebouwd.

De kunstshow The Kiki Boats van Fred Nicholls is een van onze meest geanticipeerde evenementen van het festival geweest. Samen met alle andere stadsblokkunst, maakt het alle andere stadsblokkunst in de stad Haarlem ingewikkeld. U heeft net de “Dobra” gezien, bij wijze van spreken het voertuig dat in samenwerking met Arte wordt getoond, een voertuig dat zowel kunst als technologie is. Maar dit lijkt slechts de piekfase te zijn. Ik kan u met zekerheid zeggen dat de kunst lokaal aan de Kiki boten op een bepaalde datum zou worden vrijgegeven. De Kiki boten vestigen niet de aandacht op zichzelf. Ze vertellen zelf geen verhaal. Ze zijn een reis voor u. Ze hebben verborgen mechanismen en gadgets om de dingen te doen die ze zijn, over hun missies, met de hulp van andere geheimen die natuurlijk de reden zijn waarom ze het verhaal niet vertellen. Daarom zijn de Kiki boten niet opgenomen in het portaal van interesse dat er is. Het is een panoramisch stukje vermaak.

lees meer: