7 tips voor succesvolle fotografie

Photobooth

Al deze kosten bij elkaar opgeteld zijn tussen de $250-1,000.

Het grootste probleem met photobooths is gebrek aan mensen en entertainment. Er zijn niet genoeg cabines voor een groot evenement of een groot aantal mensen in een kleine ruimte.

Een manier om dit probleem op te lossen is dat de gastheer betaalt voor professionele fotografie in de Photobooth. Zelfs tegen lage kosten kunnen premium foto’s meer dan 1000 dollar per dag kosten. Dit zal een bijeenkomst tussen 3.000+ mensen en een extra 1000 mensen die naar uw presentatie komen voordat uw photobooth begint, niet dekken, maar het zal u helpen de omvang van het evenement te beperken.

Om daar achter te komen, hoeft u het alleen maar aan uw klanten, vrienden en kennissen te vragen.

10 regels voor succesvolle photobooths

1. Probeer je voor te stellen hoe het was om een photobooth mee te maken. Lees het verslag. Maak van je photobooth je eigen terugspoelgedeelte. Je kunt controleren of je alles goed hebt gedaan met je foto, communicatie, interactie, enz.

2. Vraag jezelf af, in de waas van de photobooth, wat je 1 milliseconde geleden aan het doen was? Realiseer je dat het geen zin heeft om een goede photobooth te maken als je niet echt aan het genieten bent.

3. Geef ze wat ze willen. Onthoud dat we allemaal 6 seconden empathie voelen voor lastige mensen en dat een lachend gezicht er 10 waard is. 15. 30 seconden, elke seconde van de photobooth.

4. Doet u alsof u in de plooi zit of niet op uw gemak bent? Als u geen contact met hen maakt, denk dan na over hoe u ervoor kunt zorgen dat zij uw boodschap gemakkelijker kunnen horen. Geef het publiek het gevoel dat ze bij u thuis zijn en dat u er bent om hen te vermaken. Denk aan de kinderen over de hele wereld. Denk aan de ouderen. Mannen: Denk aan zwangere vrouwen. Vrouwen: Denk aan moeders. Mannen: Vrouwen: Denk aan al de mensen die hier zijn om op je te letten. Waarom zijn ze hier? Zijn ze bij je omdat ze willen dat je veilig bent, of om een belangrijke bezoeker te ontmoeten? Misschien willen ze een relatie met je, maar stop jezelf. Neem ze mee naar een andere photobooth, of zet ze op een paard of doe andere psychologische experimenten.

5. Zorg ervoor dat je gasten hebt, niet alleen gasten die er niet toe doen. Zorg ervoor dat je mensen uitnodigt die in je gezelschap zijn en laat ze net zoveel van de photobooth genieten als jij.

6. Zet ze bij elkaar, niet uit elkaar. Laat ze elkaar de hand schudden. Huil met ze. Het maakt niet uit dat ze in dezelfde kamer, fotohokje of echt slechte fotograaf zijn. Breng hen en hun familie er gewoon tegelijk bij. Als je ze vraagt om met hun familie te poseren, zullen ze altijd “Ja!” antwoorden. Kies poses uit die een paar minuten duren en bedenk hoe ze mensen zich beter kunnen laten voelen. Het belangrijkste is dat ze zich geweldig voelen. Vergeet niet dat het niet altijd jouw gezicht is dat het tekort aan aantrekkelijke mensen rond je photobooth verbergt.

7. Geef iets aan je gasten dat enigszins aangeeft dat jij het niet was die deze mensen inhuurde. De dingen die u kunt geven zijn: t-shirts, sleutelhangers, ballonnen, ballonnen die bij hun huisdieren passen, stickers, bakjes, wat dan ook. Denk eraan, het is niet alsof je deze mensen hebt ingehuurd om naar kantoor te komen, je te ontmoeten en gewoon wat rond te hangen. Deze mensen zullen gedwongen zijn om een goede foto te hebben. Maak het ze gemakkelijk. Als je iemand een van de bovenstaande dingen hebt zien doen, zullen de beloningen hen koud laten.

8. Vergeet niet dat camera’s niet graag worden afgeleid. Zoek de juiste zones en richt de photobooth zo in dat de camera focust op datgene waarop je wilt dat hij focust. Als je dit doet, is de kans groot dat het standpunt verbetert. Denk bij het fotograferen van de photobooth na over welk gebied moeilijk te fotograferen is en beperk het van waar mensen ernaar kunnen kijken. Gebruik flitsers, segmenten, zorg ervoor dat het helder is, je weet wat het is zodat wanneer je een foto neemt, er een high-def versie van de foto te zien is.